Ojdå!

Som vanligt helt glömt bort att skriva några rader :P
Men de händer inte så mkt :P
De är mkt skrik å tjurerier frånn Jessicas sida så ja har inte mkt tid över å är astrött på kvällen.
Hon har nämligen inte fått sina 4 tänder än.
De verkar vara sega med att spricka upp helt runtom då de är kindtänder :(
Alla syns ju mkt men de är ännu mkt som ska upp...
 
Hon vaknar MINST 4 ggr per natt åsså frågar syrrans ungar om dom får komma å sova över, jo men visst! självklart har ja lust me de oxå. Nej , har tyvärr fått tacka nej på deras frågor gällande övernattning.


Varit me Jessica å hälsat på hos S å J i Pajala i 3 dagar (2nätter) å de var ju första gången jessica sov nån annanstans å dessutom på ett ställe hon aldrig varit på å hos 2 personer hon bara träffat 3-4 ggr i sitt liv med många månaders mellanrum, men de gick över förväntat ändå.
Hon skrek i 40 minuter (såklart inte konstant å ja gick in me ca 5 min mellanrum) å sen somnade hon, å andra kvällen gnällde hon ingenting. Skönt!
S var tydligen bara så trött så vi gjorde inte så mkt om dagarna så Jessica var desvärre inte så himla glad om dagarna där å uttråkad å så. Men de var ju tråkigt väder å de berodde på de, S trötthet alltså.
Så själva besöket var inte som ja förväntade mig men nätterna gick hyfsat.
Längtade mest hem, tyvärr. Men de blir ju lätt så, att när man inte ses ofta å jag har barn å inte dom så har vi inte längre så mkt att prata om, konstigt nog, vi som var så tighta. Jätte synd :(
Saknar de vi hade :(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback