Barnenshus å IKEA imorgon :)

Fick jobba även idag en 7-16 :) Känns bra att ja får jobb lite iallafall så har ja lite fickpengar, efter att räkningarna är betalade osv..

Imorse gick de förvånansvärt bra på jobbet, med de menar ja att ja mådde inte alltför dåligt.
Gick med frukost vagnen så behövde inte göra så mkt lyft å sido förflyttningar å tjorva med trånga stödstrumpor å tunga blöjbyten, kanske var de? Spelar ingen roll vilket, ja slapp spy eller svimma :)

Om de inte blir något jobb imorgon så åker jag å älsklingen till Barnenshus osv.
Ska hämta ut min BabyBox :) Hihi* då känns de som att de verkligen är påväg smått till vårat hem :)
Se efter några skötbord på Barnenshus och  IKEA för dom kanske har nå billigt men ändå bra?
Vill ha en spjälsäng med nedfällbar sida å höj å sänkbar liggdel så man kan ha den brevid sängen första tiden så kanske man slipper springa lika mkt på natten :P Finns de en spjälsäng man kan ta bort ena sidan på är de oxå bra. Bara man kan justera liggdelen :)

Längtar så mkt efter den lille fast vi inte har färdigrenoverat ännu änns. Mysigt me en sommar baby :)
Då kan ja sitta på altanen å äta frukost medan ja har mina 2 älsklingar brevid mig :) UNDERBART! :) <3
Å sommaren 2012 kan h*n traska runt på VÅRAN gräsmatta för då är h*n 1 år :) Är suverän på att planera :) haha*

Från de ena till de andra har ja å älsklingen just sett klart Wallander å börjar bli dax att dra täcket över oss nu :)
GodNatt alla!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lilla Elsa igår å mina krämpor idag...

Igår var vi å hälsade på Elias syster å hans tjej som fått en liten flicka i onsdagsmorse :) hon var STOR. vägde över 4 kg å var 53 lång vid födseln :) hoppas ja inte behöver knösa ut en så stor :)
Elias var dock rätt stor när han föddes, vägde kring 4.5 kg å var 56 lång så ja hoppas våran baby tar efter mina gener med vikt å längd vid födsel.
Jag vägde 3750 g å var 50 lång. Lagom tycker ja :) haha*

Nyss hemkommen från jobbet förresten. har en delad tur idag. 7-12 å 16-21 rätt skönt men ändå inte :P
Jag klarar helt enkelt inte av att jobba mornar. om ja stiger upp å gör någonting direkt på morgonen förutom äter frukost före kl 9 så får ja svimningskänsla å de blir svart å tjuuuuter i öronen så hörseln "försvinner" :(
Hatar de å förstår inte varför de blivit så nu.
Ifall ja inte lägger mig ner direkt så spyr ja å efter de mår ja bra men ja vill ju inte gärna spy så ja lägger mig hellre ner så de slutar snurra. Nån som känner igen sig?
Har inte haft så fören efter vecka 13 ungefär... kanske har lågt blovärde eller liknande..?
Hoppar bara att de går över snart så ja slipper plåga mig själv eller säga till chefen att ja inte kan jobba mornar mera, för de är ju mest pass från 7 som man får när man är vikarie... gillar kvällar :) då mår ja prima helatiden :)
Nå, har kommit på att en graviditet inte är en dans på rosor, för ja måste även tillägga att de knakar i höfter å rygg på mig redan å har ont i hälften av alla rygg muskler... =/ Vill att allt de ska gå över så ja får njuta av min graviditet på riktigt helatiden från å me nu. att de kommer igen strax innan beräknat födelsedatum är en annan sak. Då jobbar ja ändå inte så då behöver ja inte vara rädd å svimma å spy iallafall...

Älskling åkte just iväg med en kompis till Luleå så ja ska sträcka ut mig på soffan å vila ögonen innan jag ska till jobbet igen kl 16.

Tack för mig för denna gång! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

min fråga till er som läser:

Vill ni att jag skriver från den dagen då ja fck veta att jag ska få en baby? Isåfall så fixar jag de :) Kommentera å tycktill :) Ja vill skriva de NI tycker är intressant :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

vecka 17+5

Idag skulle ja på mitt första ultraljud men hon som skulle göra ultrat var sjuk så de blev framflyttat till den 3:e februari så nu måste vi vänta ytterligare en hel vecka innan vi får se våran prins/prinsessa.
Jobbigt är de, då vi väntat å längtat sedan 1:a december när ja ringde å bokade tid till UL:et.
Men de är  väl inte mycket att göra åt...?
Imorgon bitti klockan 07.00 ska jag ringa Sunderbyn för att kolla om dom har nån tidigare tid (order från min BM).

Nåväl..: Ända sen vecka 6 ungefär har jag haft konstanta toalettbesök då de verkar som att de inte får plats mer än nån cl i min blåsa nuförtiden, de håller ännu på sådär, dock inte lika ofta, som tur är.
Vecka 15+1 kände jag första fosterrörelserna å de var de häftigaste som finns! <3 Total lycka! Men ändå känns de som att ja tror inte på att de är något i min mage fören ja fått se de på riktigt, på skärm, när ultraljuds apparaten är på MIN mage å vi har fått foton. DÅ tror ja på de :)

Nåväl, nu ska jag se om de är nå kul på tv å mysa vidare. Pojkvännen är men en kompis å skruvar så...

(just när jag skrev punktena puttade lillan på mig 4 ggr) hihi*

Permalink Magen vecka för vecka Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()