22 oktober

Hej å hå!
Skrev för ganska precis en månad sen ett inlägg men skrev de via telefon å syster ringde så allt raderades :( Gör ett nytt försök, via datorn ;)

I slutet på Augusti till september var vi ju i Stockholm å hälsade på mina kära bröder. Besökte även de efterlängtade Kolmården som vi lovat Jessica eftersom hon bajsade på toaletten varje gång som en stor tjej (De slutade hon dock med efter besöket där, som att hon höll de tills vi vart där å sen kunde strunta i de) så de får helt enkelt ta den tid de tar för henne att helt bli av med blöjan. hon har ju blöja ännu på natten å då passar hon på att bajsa i den antingen på kvällen; natten (men de har bara hänt 2 ggr) eller morgonen. Kanske att hon hinner sluta innan bebis nr 2 kommer :)

Innan vi åkte till Sthlm så ringde ja BM å beklagade mig över mitt 24/7 illamående så hon skrev ut Lergigan men den junde ja inte hämta ut fören på måndagen å vi åkte på fredag runt lunch, men husbil. så köpte på torsdagen Postafen för att prova (de enda görutom Lergigan ja inte testat) å hör å häpna- de hjälpte! Tog en på fredag morgon innan vi åkte å mådde till vår förvåning inte illa alls! Så ja fortsatte ta en postafen varje morgon runt 9-10 när ja vaknade med frukosten å de funkade kanon alla gånger. tog i 8 dagar å sen tänkte ja den 9onde dagen att ja ska testa att INTE ta en tablett å ja mådde inte illa. alls. på resten av tiden i sthlm (vi var där i 2 v) men såfort vi kom hem till vardagen å den lilla stressen som infann sig på morgonen då jessica skulle till dagis osv så kom den tillbaka. Men som sagt:
Mådde super illa första månaderna som sagt fram till 14 ungefär då ja endast mår illa om jag inte får i nåt något matigt ganska fort på morgonen å under dagen med 2 timmars mellanrum. Äter inte lika stora portioner längre, känns som om de inte får plats riktigt. Äter som jag åt innan, men mkt oftare. å de är ju så man ska äta så de känns ju bra.
Vägde 44 kg på inskrivningen å nu när ja är i v 15+1 så väger jag 50 kg så på 15 v har ja gått upp i vikt 6 kg :) mer än normalt men de är ju inte så konstigt, som ja äter å de är ju inte direkt dåligt att äntligen få väga 50 kg! Så får se hur mkt ja går upp denna gång. med jessica gick ja upp runt 22 kg.

Puss heeej!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback