Läget v 36+2:

Suttit å läst igenom här på bloggen hur ja mått å haft de från v 35-fl.
Sjukt kul för ja minns inte alls att ja haft ilningar i skinkan (ischias) med Jessica oxå.
Har inte de minsta lilla minne av de :P
 
För de har ja nämligen denna gång oxå. speciellt då ja ska (ursäkta) bajsa.
 
Å de är lite kul att exakt i samma v då, som nu, började min mage tömma sig. :P
 
Ilningar mellan benen å ischias, massa massa flytningar, ont i ljumsken, svårt att gå, trött, halsbränna, vaknar av hunger, svårt å somna om efter att ha vart på toa natte tid osv osv. Ja så är läget just nu. å värre blev de me flytningarna å tarmtömningen (lös) efter v 35+0 så kanske denna bebis kommer v 38+0 oxå ;) hehe..
 
Sjukt taggad å föda ena sekunden å andra sekunden vill ja backa tillbaka tiden..
 
Ena stunden vill ja ha ett tredje barn oxå till ja sen kommer på att ja mådde så sjuuuukt illa dag å natt, dygnet runt denna graviditet i början på¨graviditeten. allt annat är ok men ja HATAR att må illa. å kräkas, trots att ja (peppar peppar) inte gjort de mer än 3 ggr denna graviditet.
 
I påsk kommer Tommi å Matti upp från Sthlm å Jouni kommer från finland. Vore ju kul om ja fött före de kommer så de oxå får träffa bebis. Matti, som är fadder till Jessica, vart jätte besviken på att han inte kunde komma till Kalix när jessica var bebis eller änns på dopet. Så han hoppas på att ja fött före de kommer denna gång. Å Tommi oxå, för han vill ha med Elias till Dundret å åka slalom, men Elias vill inte riskera å åka dit åsså sätter de igång när vi är där. För då är de betyyyydligt fler mil till BB än från Kalix.Eftersom de är besäknat 13 april så är de extremt risky å dra iväg till dundret den 4-5 april :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback