Herr & Fru Vestman

Vi gifte oss ÄNTLIGEN den 29/3-14 i Björkfors kyrka. Hela dagen var magisk!
 
 
Jag älskar min man och är så glad å tacksam att han finns för mig å vår familj i vått å torrt!
 
Här är lite bilder från Bröllopet slängt in lite huller om buller som några i våra familjer fotat, håller på å beställa från Fujifilm nu så vi får foton som fotograferna missat...
 
Våra fina näbbar å ringbärare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första sparken m bebis nr 2 <3

Den första sparken. Den minns jag så väl med Jessica. de var i v 14-15 nångång å så även denna gång.
Känner dom på insidan men inte med handen ännu på utsidan. Är i v 15+1 idag å har kännt sparkarna ca 1 v :)
Elias kände med Jessica en spark på utsidan nångång i v 16 första gången så så kanske de blir även denna gång.
 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Akuten besök

För ca 2 v sen började ja känna en tryckande ilande känsla som om ja inte kunde andas å nån tryckte hårt runt bröstet på mig. Efter ja lämat Jessica på dagis å promenerade hem (500 meter hem) å ko till uppförsbacken så var ja så andfådd å hade så ont att jag var tvungen att stanna 4 gånger i backen.
Ringde syster eftersom de var andra gången inom en kort tid som jag fått dessa smärtor men denna gång gick de inte över efter en god natts sömn. Hon berättade att precis så kände hon när hon fick sin propp i lungan så de var bara för mig att ringa 1177 å rådfråga. de ringde i sin tur till Vårdcentralen so beordrade mig att genast åka till akuten å kolla upp de!
Sagt å gjort, Elias kom från jobbet å hämtade upp mig, Jessica var ju på dagis så vi åktedirekt å dom tog emot mig direkt. kopplade upp mig i en EKG maskin me massa kablar å tog blodprov å satte in blodförtunnande medel via armen. Men allt såg bra up å provena visade att jag är fullt frisk
Därefter kom läkaren å gjorde UL på mitt hjärta å mina lungor, som såg bra ut även dom å inget fel alls.
Elias frågade lite snällt om vi inte kunde titta om man kan se bebisen (var i v 13+4 då) å jovisst han kunde testa men försäkrade oss om att han aldrig tidigare testat om de går att se ett foster så å han visste inte var han skulle sätta den riktigt så ja instruerade honom ;)
Å va fick vi se? En fin bebis med 2 armar å 2 ben som sparkade å hade sig med ett litet hjärta som tickade så fint.
Nu kunde ju inte han se om bebis är frisk å räkna kotor å så eftersom han inte är utbildad mot de men de gjorde oss inget. Vi fick verkligen se att de finns ett till litet livligt liv i min mage å vi log från öra till öra bägge två. De gjorde min dag mkt enklare. :)
 
Läkaren sa bara åt mig att de kan vara magkatarr/ gallproblem så ja får inte äta mkt fet mat ofta eller stark mat godis eller så men godis är ja ändå inte sugen på så de gör inget.
 
Efter besöket for vi å åt då elias  hade lunch å sen for han å jobbade igen å ja tog bilen så jag slapp gå å hämta Jessica från dagis. Gjorde fortfarande lite ont så efteråt åkte vi hem å jag gav jessica mellis å hon ville se film så de fick hon, då ja passade på att ligga ner å vila. Hon är så klok å snäll Jessica, strök mig på huvudet å magen flera gånger å sa att jag måste vila så bebisen får vila :) <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

22 oktober

Hej å hå!
Skrev för ganska precis en månad sen ett inlägg men skrev de via telefon å syster ringde så allt raderades :( Gör ett nytt försök, via datorn ;)

I slutet på Augusti till september var vi ju i Stockholm å hälsade på mina kära bröder. Besökte även de efterlängtade Kolmården som vi lovat Jessica eftersom hon bajsade på toaletten varje gång som en stor tjej (De slutade hon dock med efter besöket där, som att hon höll de tills vi vart där å sen kunde strunta i de) så de får helt enkelt ta den tid de tar för henne att helt bli av med blöjan. hon har ju blöja ännu på natten å då passar hon på att bajsa i den antingen på kvällen; natten (men de har bara hänt 2 ggr) eller morgonen. Kanske att hon hinner sluta innan bebis nr 2 kommer :)

Innan vi åkte till Sthlm så ringde ja BM å beklagade mig över mitt 24/7 illamående så hon skrev ut Lergigan men den junde ja inte hämta ut fören på måndagen å vi åkte på fredag runt lunch, men husbil. så köpte på torsdagen Postafen för att prova (de enda görutom Lergigan ja inte testat) å hör å häpna- de hjälpte! Tog en på fredag morgon innan vi åkte å mådde till vår förvåning inte illa alls! Så ja fortsatte ta en postafen varje morgon runt 9-10 när ja vaknade med frukosten å de funkade kanon alla gånger. tog i 8 dagar å sen tänkte ja den 9onde dagen att ja ska testa att INTE ta en tablett å ja mådde inte illa. alls. på resten av tiden i sthlm (vi var där i 2 v) men såfort vi kom hem till vardagen å den lilla stressen som infann sig på morgonen då jessica skulle till dagis osv så kom den tillbaka. Men som sagt:
Mådde super illa första månaderna som sagt fram till 14 ungefär då ja endast mår illa om jag inte får i nåt något matigt ganska fort på morgonen å under dagen med 2 timmars mellanrum. Äter inte lika stora portioner längre, känns som om de inte får plats riktigt. Äter som jag åt innan, men mkt oftare. å de är ju så man ska äta så de känns ju bra.
Vägde 44 kg på inskrivningen å nu när ja är i v 15+1 så väger jag 50 kg så på 15 v har ja gått upp i vikt 6 kg :) mer än normalt men de är ju inte så konstigt, som ja äter å de är ju inte direkt dåligt att äntligen få väga 50 kg! Så får se hur mkt ja går upp denna gång. med jessica gick ja upp runt 22 kg.

Puss heeej!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()