Föräldrarmöte å kalas

Varit på vårt allra första f-möte den 11/9 de handlade mest om allt på "den stora sidan" men kändes ändå "vuxet" på nåt vis att vara på sitt egna barns föräldrarmöte å inte på ens egna ;) haha* De var inte allt för länge sen de heller.

Sen fyllde världens bästa pojkvän, pappa å sambo år igår :)
22 bast, som jag :D

Imorgon är de kalas för Elias så bakning står på schemat att göra idag. Muffins gjorde ja imorse, frosting till dem, bulla, cheesecake å lite annat är kvar.

Gumman sover så ja ligger å tar de lugnt å njuter av tystnaden ;)
Hon har börjat vakna kl 7.30 nu. ja de har hon gjort tidigare oxå men då har hon somnat om efter vällingen men nu vill hon stiga upp den tiden, passar ju bra då ja slipper vänja om henne inför inskolningen på dagis som är 1 oktober :)
Nu känns de mer som om "ja lever livet med barn" då hon vaknar tidigt å inte efter kl 09 ;) Har haft rena rama lyxen när de kommer till sovning för vår tjej :)

De enda som är jobbigt nu när hon stiger upp så tidigt är att hon blir trött tidigare så ja måste hålla henne vaken å sysselsatt me nya saker hela tiden för att hon inte ska kinka. Kl 12 får hon somna, då de är den tiden dom ska sova på dagis.

Som ni ser har ja lösenordsskyddat bloggen å vill verkligen INTE att ni delar med er av lösenordet utan att fråga först.
Vänligen respektera detta!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback