Tandläkarskräck

Ja, de är precis de ja har.

Tuggade tuggummi idag å tappade en stor tandbit av en tand som är rotfylltd å bara har väggarna kvar å numera bara har 3 av 4 väggar kvar..

Var hos tandläkaren nyss å han borra upp hela skiten å sen efter 2 minuter slutade han tvärt å vägrade göra nå mer för att de var EN TILL bit som var på G å lossna!
Jag bad han dra ut den för att ja ändå inte har nå nytta av den när den är så långt bak, men de vägrade han oxå. "Jag lagar den tills de absolut inte går mer, SEN kan ja dra ut den".
Jaha, men tack för den. Ja kommer inte ha råd å laga den 2 ggr per år nu när de kostar å allt!

Han kommer garranterat ta betalt för dom där 5 minuterna ja var där oxå, fast han inte gjorde nåt.
Irriterande! DRA UT DEN BARA!!!!!!

Han vill inte heller röntga när ja är gravid (tur i oturen) å bedövning slipper ja ju för att den redan är död, tanden. Den är ju rotfylld.

Hatar verkligen tandläkare! De är de värsta som finns! De gör ont, de är obehagligt å ja svettas som en gris när ja ligger där!

Bara mellan kl 11 å 3 har ja vart å skitit 3 gånger av nervositet (DÅ är ja nervös, mina vänner!)
Så längtar INTE till ja ska dit nästa gång.
Fick en ny tid den 25/3 kl 11.15, hoppas hela tanden har lossnat av sig själv då så ja slipper lida mer.
Varje år har dom fått laga den 2 gånger, varför kan dom inte bara göra en människa glad å nöjd å ta bort den om de är de patienten vill? Herregud de är ju bara en tand! Som ÄNDÅ inte är till nån nytta. Den gör ju mer skada än nytta å de SVIIIIDER i plånboken! Tur man får ta betalningen på avbetalning, annars skulle de aldrig gå.

Nog me tandläkar snack.

Idag blir de (förhoppningsvis) å åka skoter me älsklingen :)
Han lurade hem mig igår mot min vilja med att säga att vi skulle åka skoter, åsså vart de inge för huset vart fyllt me hans polare å dom skruva INOMHUS PÅ KÖKSBORDET istället. Irriterande!

Sen vill ja duscha oxå. Vill ha egen dusch å varmvatten nu, pallar inte detta mer. Känns som att man bor i en sommarstuga på vintern.. Hatar renoveringar. Tur vi har en toastol som funkar iaf. å rinnande vatten.

Längtar till om en timma när ja får äta å dricka igen. Hungrig! å ändå åt ja just precis innan ja åkte till tandläkaren :P haha*

Vill på ett till ultraljud! :) Vill titta om de blir pojke eller flicka, sjukt jobbigt att inte veta.. :P Vill veta bara för att ja är nyfiken, de är ju inte direkt så att vi behöver köpa kläder osv, de ärver vi (MASSOR!) från alla håll å kanter..
Bra me en stor släkt ;) haha*
Men bara för att de tar KÅL på mig att inte veta VEM de är som ligger där inne å kick boxas ;)

Nu vill ja åka skoter!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback