Grattis Johanna på din dag! :)

Elias brors sambo fyller år idag :) GRATTIS!

Få se va man ska hitta på idag. Elias ska på ett "träningspass" me skotern till Vitheden me mr Fredrik idag. Dumma skotrar, dom stjäl all uppmärksamhet å kostar massor att ha :P Han köper en skoter å helt plötsligt är de de ända man kan göra :P Haha* Ska köpa mig nån kudde att sitta på så kanske ja oxå kan åka skoter :)

Åt frukost för en stund sen å lilla David är på besök hos oss :) Å nu är ja hungrig igen :P haha* Roligt dehär :)

Måndag blir de att ringa till F-kassan ang. 1000 olika grejer å förhoppningsvis få en tid så man kan få prata me dom "normalt" :P Åsså blir de ett besök på banken å hos barnmorskan oxå för ett sjukintyg.

Om man kanske skulle göra sig några mackor å äta så de mättar lite grann för Elias har just ätit så de är ingen idé att ja lagar mat nu. Är så tråkigt at äta själv..

Ja är dugen å åka till Haparanda eller Luleå en sväng å shoppa på H&M för ja kan inte stänga igen mina tröjor mer å inte jackan heller så skulle behöva hitta en fleece tröja eller liknande som man kan ta på sig under jackan å få stängt.
Rätt kallt å gå på stan me jackan öppen å man inte får igen tröjan heller å bara ha ett linne mellan kalluften å magen. Brr* Men har inte råd fören nästa månad.. :( Trist :(

Skulle vilja ta ett grepp om järnspettet å hacka bort den väldit hårdpackade snön från gården så asfalten kommer fram för då tinas resten oxå snabbare. Än så länge har vi bara hackat upp just nedanför bron..

Längtar till sommaren men ändå inte (citerar Angelica å håller med) för de är ju självklart somarvärmen som lockar å att man slipper ta på sig en hel hög me kläder osv osv. men att ligga å knösa mitti sommaren längtar vi INTE till :P Men ack så mysigt att gå promenader ma barnvagnen varja dag :) <3 Mys!

Var en sväng på lilla i fredags kväll men de kändes konstigt å som att alla tittade trots att ja inte är sådär jätte stor ännu. Dom tittade ungefär som att "va gör du ute å super när du är gravid, du är ju störd" typ :P
Men de var mest för sällskaps skull ja följde med, roligare än att bara sitta hemma, när man kan träffa folk :)

Nä nu måste ja äta nån macka :P Bye!

Grattis igen Johanna! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Johanna

Tack så mycket för grattishälsningarna! Tack för presenten!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback